Vælg en side

Et power tower kan bruges som en pull up station, hvor du kan lave pull ups i hjemmet.

Power towers med håndtag og tværgående stang bliver også kaldt for pull up stationer, og de kan findes i mange forskellige størrelser og former.

Vælg den type power tower, der passer bedst til dig og dine behov

Nogle power towers har f.eks. blot et håndgreb, mens andre har en lang række af forskellige funktioner, som f.eks pull up og push up.

Et power tower med de rette muligheder gør dig i stand til at træne næsten hele kroppen, uden at det tager særlig meget plads.

Du kan træne både ben, mave, ryg og arme, og har du ikke meget plads i hjemmet er det derfor ideelt med det rette power tower.

Plads til et power tower?

Har du derimod et større hjemmegym, med god plads, så kan du overveje at købe et power tower, som udelukkende er til mavetræning. Det oprindlige power tower var designet mave øvelser. De andre tilføjelser til de moderne power towers er kommet til senere.

Power towers kan findes i mange forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag.

Fra de helt simple power towers til de mere avancerede push up og pull up stationer, til dit hjemmegym.

Der er dog stor forskel på kvaliteten af de enkelte power towers, så det er vigtigt at du undersøger markedet grundigt, inden du køber.

Husk på at, hvis du køber et robust power tower, vil du have glæde af dit nye power tower i mange år frem.

De 3 bedste power towers

  1. Odin Pro Power Tower
  2. ProForm Power Tower
  3. Toorx WBX 70 Power Tower

Odin Pro – Bedste power tower

Her får du et professionelt power tower, designet til fitnesscenteret og det seriøse hjemmegym.

Det er ikke et billigt power tower, men du kan bestemt sagtens finde dyrere modeller, uden at de kan give dig flere muligheder.

Det vi kigger på ved udvægelsen af dette power tower, er funktioner, pris samt samle- og byggekvalitet. Og her udmærker denne model sig i allerhøjeste grad.

Det har en ekstra solid opbygning og du får livstidsgaranti på både svejsninger samt stålprofilerne. Du får yderligere også 10 års garanti på på alle bevægelige og mekaniske dele.

Det tilbydes i øvrigt på alt træningsudstyr i Odin Pro serien.

Det er et pull up stativ der samtidig med en utrolig stabilitet, når du træner, grundet den høje byggekvalitet og vægt.

Det er din garanti for professionelt udstyr, bygget med øje for holdbarhed og funktionalitet.

Power tower med pull up bars

Med dette træningsudstyr kan du træne mange muskler, og lave mange forskellige øvelser som f.eks chin up, pull ups, knæhævninger, benhævninger og dip & leg Raise.

Det er yderst funktionelt, uden at det tager mere plads end nødvendigt.

Denne pull up station har yderligere også stabile fodstøtter, for en ekstra behagelig træning.

Du skal dog være opmærksom på at det kræver en vis frihøjde til loftet. Pull up stationen er nemlig 230 cm høj.

ProForm Power Tower – Bedste mellemvalg

Her får du den perfekte kombination af funktionalitet og kvalitet, specifikt designet til hjemmet.

Der er egentlig ikke den store forskel på ProForm og Odin Pro power tower, udover materialerne.

Stålprofilerne der er anvendt på denne model, er ikke nær så solide som på Odins udgave. Og det er en lille smule lavere, netop fordi det er designet til hjemmetræning.

Du får ikke hverken livstidsgaranti på svejsninger og profiler eller 10 års garanti på de bevægelige og mekaniske dele. Til gengæld får du en pris på ca. halvdelen af det bedste power tower.

Det handler i sidste ende om hvor meget du vil ofre på træningsudstyret til din hjemmetræning. Fordi du har lige mange træningsmuligheder på begge pull ups stationer.

Toorx WBX 70 – Bedste billige Power Tower

Dette power tower adskiller sig en smule fra de andre.

For det første, er det efter vores mening, det bedste billige power tower på markedet lige nu.

For det andet, så er det udformet lidt anderledes. Du har de øverste håndtag bagpå, i stedet for foran. Det gør at du ikke kan stille det hel op ad væggen. Det kræver altså mere plads at bruge denne pull up station.

Til gengæld så får du også håndtag til push ups. Det er altså ikke alene en pull station, det er også en push up station. Og prisen er endnu bedre. Den er nemlig lavere end den forrige model, hvilket også er grunden til vi mener at dette er det bedste billige power tower.

Det er selvfølgelig hverken lige så solidt eller stabilt som de forrige modeller, men funktionaliteten er lige så god, hvis ikke bedre, i og med, at der er de førnævnte push up håndtag.

Hvilket power tower skal jeg så vælge?

Det handler i bund og grund hovedsageligt om dit budget og din sans for kvalitet. Er du typen der ikke vil gå ned på dit træningsudstyr, så er der ingen tvivl om du skal vælge det professionelle power tower fra Odin Pro serien.

Det er yderst behageligt i brug og kan alt det du kan forvente et godt power tower skal kunne. Det eneste minus er at det er en smule højt.

Hvis du mere går efter en god deal, hvor prisen er det absolut vigtigeste, så skal du vælge modellen fra Toorx. Spanske Toorx er kendt for netop det at producere, utrolige funktionelle maskiner til den bedste pris, med mindre fokus på byggekvaliteten og holdbarheden.

Er du typen der går efter det bedste fra begge verdener, altså at du vil have god kvalitet uden at betale en mindre formue for det, så er ProForm power tower oplagt.

Der får du en byggekvalitet som holder til det meste, og det er lidt lavere end den professionelle udgave fra Odin, samtidig med at du får alle de samme muligheder og funktioner.

ProForm er netop kendte for at lave træningsudstyr, specifikt designet til hjemmet. De har produceret udstyr i mere end 30 år, og de kombinere mulighederne fra det professionelle udstyr, med behovet til hjemmetræning. De er specialister i, at imødekomme behovene og kravene, fra det moderne og veludstyret hjemmefitness.

Med ProForm udstyr i dit hjem er du sikker på en behagelig og funktionel hjemmetræning.

Hvordan fungere et power tower

Kvinde bruger pull up station

Du bruger din egen kropsvægt til lave alle de mange øvelser. Det gælder både ved f.eks pull up og dips. Det bruges generelt til styrketræning, men det er en alsidig træning du kan udføre på dette træningsudstyr.

Træningen indebærer øvelser til overkroppen og underkroppen, ja faktisk alle de store muskelgrupper på kroppen, inklusiv både triceps og biceps.

Øvelserne kombinere bevægelsesfrihed med træning, ved brug af dine egen kropsvægt. Det er god styrketræning.